Női válás, nők válópere érinti a gyermeket, baráti kört!

 

Nőnek lenni Magyarországon felemás érzések sokasága.  Válás előtt, válóper előtt jellemzően ez a kettősség is fokozza a párkapcsolati válságtól a válás kimondásáig vezető időszakot, annak stresszeit és a környezet válaszait.

 

 

Sokan számolnak be a válás első tanácsadásain arról, hogy az érzelmi leválás évekkel azelőtt megkezdődött, mintsem a szakemberekhez fordult az adott válásban lévő nő.

 

Mitől indult el az érzelmi leválás?    Van aki egy borgőzös este után döbbent meg, van aki a másik fél technikai amatőrségét (Pl. WC kisebb javítása stb.) találta kevéssé vonzónak elsőre.

 

Válás típusait a válás előtti magatartás is meghatározza.
Válás típusait a válás előtti magatartás is meghatározza.

 

Női válás gyermekkel nagyon összetett.  Egy anya lelkében a gyermek jövője, sorsa nagyon értékes szempont – kihat a válás mérlegelésére!

Válás kimondása előtt – irodánk tapasztalata a vidéki és budapesti válási helyzeteknél – hogy az anyák törekszenek biztosra menni, a szülő-gyerek viszony áttranszformálásával.                                       Ez az apa, a férfi számára későn észlelt, minimum nem előnyös változás!

 

 

Nők válásánál komoly jelentősége van a jó válási szaktanácsadásnak, a profi válóperes vitarendezés gyakorlati tapasztalatainak!

 

Könnyebb és kíméletesebb a válás, ha az útmutatások alapján egy felkészült kommunikációs helyzetben, tudatos válási stratégiával kerül sor a válás közbeni jogviták rendezésére.

 

 

Okos nők a válás során szakértőkkel konzultálva kialakítják a válás tényszerű, tárgyilagos tematikáját – indulatok, sértettség felnagyítása helyett!

 

Válóperek, vagyonmegosztás régi szakmai tapasztalata – női válásra igaz “egyedül nem megy.”

 

Okos női válásban a nő tanácsadója váláskor nem új partnere, testvére, munkatársnői, hanem a profi válási szakértői iroda!

 

Nálunk több szakma képviseletében komplex és tárgyilagos látásmód segíti a nők válásait! (pszichológus – szexuálterapeuta – válóperes mediátor – ügyvéd – épületekkel kapcsolatban szakértők stb.)

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s