Szemben a másikkal váláskor! Válási iratok, közös lakás, szülői jogok!

 

2016 évben is kiemelten hangsúlyozzuk minden olvasónknak, hogy a válások körülményeikben, szándékaikban igen változatosak.

 

 

Ne becsülje le saját életét, saját válóperét! Ebben profi válási irodaként állunk megbízóink mellett!

 

 

Válási iratok körében mindenki elsőként a válóperes keresetre gondol, holott a jó válási döntés, jó válási stratégia a körülmények iratain múlik. (Tulajdoni lapok, bejegyzett jogi tények, építési engedélyek, adósság kölcsönszerződések, jövedelmet alátámasztó munkaszerződések stb.)

Női válóperek jellemző hibája, hogy sajnálatosan a nők nem fordítanak elég figyelmet a részletiratok megismerésére………………………………………………..

 

Válás, válóper az előkészítésen múlik leginkább!
Válás, válóper az előkészítésen múlik leginkább!

 

Válás idején a jó lépések, csak a válás körülményei és a szándékok válási szakértői elemzése segítségével léphetőek meg!

Különösen fontos a gyermekeknek, anyáknak a közös lakás és más válási körülmények pontos ismerete.

 

Szülők egymással szemben a válásokban!
Szülők egymással szemben a válásokban!

 

Durva bírósági tárgyalások helyett a házasság alatt, az első válási jeleknél érdemes az igazságügyi közvetítők előtt a későbbi lakáshasználatra egyezséget létrehozni.  Kiderült első félrelépések utáni újrakezdéskor ennek viszonylag könnyű útja lehet.

 

 

A válási iratoknál fontos információ, hogy a bíróság csak pontos kereseti kérelmekben dönt.  Ezért lényeges a válás részleteinek válási szakértőkkel való átgondolása!

 

 

OKOS VÁLÁS – JÓ VÁLÁSI STRATÉGIA!

 

 

Válási stratégia közben a részletek iratai mutatják meg, hogy közös tulajdon, közös terhek miként vannak jelen a közös ingatlanban!

 

Más a nők számára a válási egyezségre vezető pozíció egy átgondolt válási stratégiában! Ez a válásra vonatkozó új évre tett fogadalmak első fő szabálya!

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s