Családi ügy lesz mindig a válás, vagy a házasság felbontása utáni vagyonmegosztás

 

 

Szélesebb értelemben véve a válás körüli összes vita, házasság feszültségei mindig családi ügy.    Rengeteg válás “elcsúszik” a jó megoldás mellett, mert a családtagok különböző koalícióra bomlanak.

 

Különösen a közös ingatlan használata, közös tulajdon megosztása, illetve a szülői felügyelet, szülői jogok osztják meg a rokonságot.

 

Az új Ptk. a szülők számára bőven teremt újszerű helyzeteket, az előző szabályozáshoz képest………..

 

Válóper és vagyonmegosztás nagy gond - szakértőkkel egyszerűbb és olcsóbb!
Válóper és vagyonmegosztás nagy gond – szakértőkkel egyszerűbb és olcsóbb!

 

Családi ügyben a vitás helyzetek, jogsérelmek és indulatok egyetlen jó megoldása : Piaci alapú ADR vitarendezés és szakmediáció!

 

Az új Ptk. az egyezségek támogatása mellett, azok tartalmát humánusabbá tette. Gyermek és szülő kapcsolatát, így a válási jogvita rendezés, válóperes mediáció jobban szolgálja a válófelek és gyermek érdekeit, igényeit!

 

 

Különélő szülő joga erősödik, amikor külföldi utat tervez, kirándulást alakít ki gyermekével. Érdekes és az ADR válási mediáció számára előnyt jelent, hogy a kiskorú gyermek vagyonának kezelése is célszerűen rendezendő egy jól felkészült válási szakmediációban.

 

Ingatlan használata, céges vagyonok, tartásdíj kötelezettségek mellett, a gyermek lakhelyének meghatározása a válóperes jogvita rendezés kiemelt részterülete. Szülők részéről a gondozás, vagyonkezelés megállapodásai a gyermek érdekeit tarthatják maguk előtt!

 

Váláskor a gyermek miatt a válóperes mediátori egyezség a legjobb!
Váláskor a gyermek miatt a válóperes mediátori egyezség a legjobb!

 

Irodánk a közös szülői felügyelet gyakorlását, az új Ptk. szellemiségével azonos módon lényegesnek tartja – ezért kell szakembereinkkel a részleteket egyezségben rögzíteni! (gyermek lakóhelye megállapítása, szülői felügyeleti jogok megosztása a különélőknél, gyermektartásdíj stb.)

 

Ünnepek közeledtével ne várja meg, míg a válás az egész családot táborokra bontja!   Bizalommal fordulhat hozzánk!

 

 

Válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – családi ügy, családi vitás esetekben! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s