Válóper elindítása előtt számoljon! Válóper, válási mediáció költsége, kiadásai 2015-ben!

 

Válóper és válás előtt üljön le a válási mediáció profi képviselőivel és számoljon!

 

Válóper előkészítése, a válóper előterjesztése csak válási mediáció után!
Válóper előkészítése, a válóper előterjesztése csak válási mediáció után!

 

Válás és vagyonmegosztás problémái sokoldalúak és az érdekek váláskor már ritkán esnek egybe!

Válóper és vagyonmegosztás költsége elsősorban a megfelelő szakértelemmel és időráfordítással elvégzett válási mediációtól, illetve általában a válás meghatározó formájától függ.

Egy örök tanulság, hogy a látszólag ingyenesség, vagy nagyon kicsi költség a végén egész vagyonok, lakás és autó elvesztését hozhatja!

 

 

VÁLÓPER – VAGYONMEGOSZTÁS 2015!              Itt is jelentkezhet saját válásával!

 

 

Közel 20.000 fölé becsülhető a 2015-ben válást kezdeményezők száma. Válni csak szakértőkkel közösen dolgozva lehet gyorsan és egész életre megoldottan.

 

Válási mediáció, vagyonmegosztási mediáció időigényes és elkötelezett független, profi mediátorokat igényel – erre a bíróság funkciójánál fogva nem lehet alkalmas.

Válási mediáció az érzelmek és szándékok összehangolása s egyáltalán nem fontos, hogy pszichológus, vagy közgazdász, mérnök, vagy jogász a mediátor, ha jól végzi a mediációt!

 

Mára Magyarországon kialakultak profi, piaci alapon dolgozó, független válási mediációt nyújtó igazságügyi szolgáltató irodák.

Válóper elindítása előtt legyen az első lépés a válás megnyugtató egyezségében érdekelt profi válási szakértők megkeresése az eljárások közötti lehetőségek feltárása!

 

Valós piaci költségek mellett a válás és vagyonmegosztás közepesen költséges.

Minden válóperes irodában, vagy ügyvédnél szabad vállalás és szabad díjmeghatározás érvényes.

 

Egy részletes válási konzultáció piaci szórásképe a válóperes specialista ismertségétől függően 15.000 – 30.000Ft között lehet reálisan ma Budapesten és vidéken.  Ettől lefelé való eltérés esetlegesen a profizmus hiányát is takarhatja.

Ha a konzultáció elegendő  válófelek közös gondolataihoz és közös megegyezéssel kérnek válóperes keresetet elkészíteni az ügyvédektől, ott a vagyonmegosztás egyszerű eseteinél 80.000Ft – 150.000Ft tekinthető piaci középértéknek a hozzátartozó valódi szakszerűséggel és figyelemmel.

 

Hasonló a bonyolultabb válásoknál a vagyonmegosztás és válási mediációs tárgyalási ülések utáni válási mediátori egyezség díjmértéke a valóban gyakorló és piaci ismertséggel rendelkező válási mediátor szakirodáknál.

 

Bíróságon zajló válóper már jóval erősebb költségeket jelent a perben lévőknek! Kirendelt igazságügyi szakértők költsége és díjai akár több százezer forintot elérheti egy -egy szakterületen.(Pl. ékszerbecsüs, ingatlanforgalmi szakértő stb.)

 

Válóper akkor nem lesz túlzottan drága, ha időben (válás elején) és az egyezség kidolgozásában érdekelt válási mediációt, válóperes egyezségi szakértőket választja!

 

VÁLÁSI MEDIÁCIÓ PROFIKKAL!

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s