Tippek válóperek, vagyonmegosztás, válás során

 

Kollégáinkkal egyértelműen tapasztaljuk, hogy a vidék nagyvárosaiból (Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Kecskemét, Győr, Székesfehérvár stb.) az emberek a válóper előtti helyzetekben nagyfokú bizonytalansággal érkeznek.

 

Vitathatatlan tény, hogy a beszerezhető, részben bulvár válási információk és ismerősök tanácsai összeadva nem adnak okot magabiztosságra.

 

Ne feledje el sohasem, ha kérdez barátjától, barátnőjétől, rokonaitól “A válás olyan, mint a magyar foci sokan kibeszélik, de kevés az eredmény.”

Ezért fontosnak érezzük, hogy pszichológus, pszichopedagógus, jogász, ügyvéd, közgazdász kollégáinkkal összeállítsuk a 12 valódi hasznos tipp listáját az Önök, olvasóink számára.

 

VÁLÓPER – VAGYONMEGOSZTÁS FACEBOOK

 

 

Ezek a tippek az évtizedes válóperes, személyes előadások és bírósági tárgyalások ismeretében fogalmazódtak meg.

Válás, válóper csak a válás és válóper specialistáival!
Válás, válóper csak a válás és válóper specialistáival!

Válás előtt, válóper előtt 12 valóban hasznos tipp:

 

1. Ne döntsön magányosan, becsapva hirtelen a válásról!    Magyarországon a házasságon belüli vitarendezés önálló szakmai munka, nagy eredményekkel.

2. Válás jeleit szakemberrel tekintse át döntése véglegesítése előtt!  Az Első Magyar Válási Intézet kiváló szakemberei mindenkit fogadnak.

3. Köszönje meg az ismerősök, barátok tanácsait, de függetlenítse magát Tőlük!  Fogadatlan prókátoroknak nincs felelősségük.

4. Kerülje a túl olcsó, vagy ingyenes szakmai reklámokat!   Minőségi szakmai munkát nem talál ingyenességgel semmilyen szakterületen.

5. Válás előtt sokat tehet a válás szakértőivel a jó és modern válás érdekében!  Ne legyen lusta, ne legyen halogató.

6. Váláshoz csak válási specialistát, válóperes specialistát válasszon mindig a vitarendezés szándékával!  Ne akarjon milliókat veszíteni, vagy munkadíjban kifizetni!

7. Ne lelkiző amatőröket, hanem szakmai és profi válási irodát válasszon!  Önnek a váláskor egy határozott és komoly egyezségre lesz szüksége.

8. A pereskedés és bírósági kereset legyen az utolsó lépése!  Megindult válóperben is a bírósági tárgyalások között a profi válási vitarendezést kapcsolja be.

9. Ha válóper szükséges akkor válóperes munkacsoportot keressen, ahol több szakma együtt van jelen ugyanannyi díjért! Több szem többet lát az Ön javára.

10. Válóper közben mindig mentse fel az ügyvédet a titoktartás alól és folyamatosan kérje profi válóperes iroda egyezségi helyzetértékeléseit.  Publikációk ismerik el az ügyvéd ügyfél érdekellentétet a perek vezetésekor.

11. Lehet hosszabb a válás előkészítése, viszont a kapcsolattartás, szülői felügyelet és vagyonmegosztás lehetőleg egy válási folyamatban rendeződjön!  Később új párok alakulnak ki, a vagyon forgácsolódik, nagyobbak a vagyoni veszteségek.

12. Kímélje a válásban a gyerekeket, de ne hazudjon nekik!  Ha kell pszichológus célzott beszélgetéseit kérje számukra.

 

VÁLÁS KOMOLY KIHÍVÁS, NEHÉZ VAGYONI GOND!

 

Mi pontosan tudjuk, hogy a tipp jó dolog, de egy élő válási folyamatban kb. 500 tipp használata válhat szükségessé, ezért önálló szakmai tevékenység a profi válási iroda piaci alapú tevékenysége a világon bárhol.

Szívesen fogadják kollégáink Önöket a vidék falvaiból, külföldön dolgozva szabadságuk idején, vagy nagyobb városainkból!   ITT JELENTKEZZEN!

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s