Láthatás, kapcsolattartás komoly perei, jogvitái ősszel!

 

Mindenki ismeri a közszájon forgó láthatási jogvitákat környezetében, amelybe belesodródni válás közben könnyű – kikerülni és a válási jogviták megfelelően kompromisszummal rendezni igen körülményes.

 

Sajnos a válással kapcsolatos útmutatások, szakmai tájékoztatások rögzítik, hogy az emberi hiúság, a válási konfliktusok fő területéről beszélünk ezekben az ősszel jellegzetes láthatási, kapcsolattartási jogvitákban.

 

Szülői jogok jogsérelme válás közben, válás után – Ön nincs egyedül jogsérelmével!

 

Tartásdíj megfizetése, asszonytartási ügyek a férfiak számára sokszor járnak azzal a hátránnyal, hogy a gyereket nevelő szülő – át nem gondoltan – legsúlyosabb érvként a kapcsolattartás megvonását, akadályozását valósítja meg.

 

Váláskor a gyermek miatt a válóperes mediátori egyezség a legjobb!
Váláskor a gyermek miatt a válóperes mediátori egyezség a legjobb!

 

Szakmai válási mediációkban és válóperek közben a gyermektartásdíj és láthatás gondolati összekapcsolásának tévedéseit kell először feldolgozni.

Ha Önnel szülőként megtörténik az első jogsérelem, látni és tapasztalni fogja, hogy a kapcsolattartás vitarendezése hosszabb időt vehet igénybe.

 

 

Ezt elkerülni az azonnali és hatékony válási vitarendezéssel, szakmai lépésekkel lehet!  Ne várja meg a válásban a jogsérelem ismétlődését, mert az fixálhatja a jogsértő téves feltevéseit!

 

Ha kapcsolattartása sérült, a másik fél a gyerekkel kapcsolatos jogait megsérti Ön, mint olvasónk nincs egyedül.

 

Első hasznos és fontos lépés a válási és szülői felügyeleti jogok és körülmények helyzetének kiértékelése a jogvita konszolidálása érdekében.

Ne halogassa a jogsérelem után és hatósági lépései előtt a válás szakértőivel való megbeszélést, vitarendezési stratégia kialakítását!

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s