Válás okai ősszel – November a válóperek eldöntésének jó lehetősége

 

Ősszel a válás okait gyakrabban vizsgáljuk meg.  Kiadások, láthatás és kapcsolattartás lehetséges változatai és esetleg új nő, új pasi a láthatáron.

Miért hinnénk, hogy a válás menete ne változna meg erősen, ha elhal a párbeszéd a férj és feleség között?

 

Ősszel a problémák szükségessé tehetik a válás okainak kimondását!

 

Gyakran találkozunk olyan elképzeléssel, hogy bár nem folyik érdemi párbeszéd a házastársak között, de a közös megegyezésre építenék a válás, vagyonmegosztás kérdésének elrendezését, a gyermekelhelyezést.

Szándék megvalósítása a válások szakmai tapasztalatával szakembert, válási mediátort igényel. Ne akarjon bosszút és vad bírósági pert!

 

Válás menete és a válás költségei a volt házastársak közötti elfogadható szintű kommunikáción múlik. Modern válás a profi válóperes szakemberek munkájával olcsóbb és gyorsabb válás.

A modern válás menete a válási szakmai kézikönyvek szerint először az első, tárgyilagos válási szakértői konzultációval kezdődik meg.

 

Ilyenkor minden forintot megér, ha az egyik fél az igazságügyi mediátorhoz fordul a válás okainak kibeszélése bizonyos határok között oldhatja a párbeszéd képtelenséget.

 

Ősszel a válás lehet okos döntés!
Ősszel a válás lehet okos döntés!

 

Ez akkor lehetséges, ha a házasfelek tanácsadói (rokonok, barátok) jó tanácsot adnak, s ösztönzik a válófélben lévőket a válási mediációra.

Késő ősszel ha válásban dönteni kell,ehhez ne hagyja ki a profi válási iroda, profi válóperes szakemberek megbízását – éveket nyerhet, ha nem egyből durva hangvételű válóperes keresetet ad be.

 

Bírósági perelőkészítés, az álláspont bizonyításának szükségessége a bírósági kereset összeállítása előtt válik lényegessé.

Bírósági keresetet felkészületlenül ne adjon be!

Válás menetében az előkészítése a válásnak, a részletek pontosítása a következő válási időszak munkája – ennek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni.

 

Irodánk szakemberei folyamatosan vállalnak feladatokat az értelmes válások elősegítése érdekében!

 

Válási szakemberek – ügyvédek – jogászok – pszichológusok – vezető válási mediátorok dolgoznak a megbízásokban!

Időpontfoglalás: 06-302-164-102 (hétköznapokon 9h-19h)     November az utolsó hasznos időszak válópernél – itt tud bejelentkezni, ha ügye fontos Önnek!

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s