Válás előtt útmutatás, válóperes útmutató, vagyonmegosztás előtti tájékoztató a modern váláshoz

 

Válás előtt, válóperes tárgyalás előtt az információ beszerzése, a hasznos útmutató a szülői felügyelet, láthatás vitáinak megoldásában talán a leglényegesebb teendő.

 

Válási útmutató a válás specialista válási mediátoroknál messze túl terjed a megszokott jogi kérdéseken, figyelemmel van a rokoni koalíciókra és a méltányosság eseteire.

 

VÁLÓPEREK – VAGYONMEGOSZTÁSOK ÚTMUTATÓ A MODERN VÁLÁSHOZ!

 

Válóper és a válás körülményei az abban nem jártas emberek számára szerteágazóak, a jó válási útmutatás a modern válóper, a modern válás lehetőségeit mutatja be a válással komolyan foglalkozó férj, vagy feleség számára.

 

Válóperes útmutató akkor hasznos, ha a válás egészét veszi az útmutatás célkeresztjébe és a vagyonmegosztás egyezségeire, ennek akadályaira is koncentrál.

 

Váláskor a házassági közös vagyon könnyen megdőlhet!  Jó vagyonmegosztási útmutatás létfontosságú!
Váláskor a házassági közös vagyon könnyen megdőlhet! Jó vagyonmegosztási útmutatás létfontosságú!

 

Válási útmutató akkor jó, ha a válás előtt, vagyonmegosztás során a Felek érzelmi és vagyoni védelmét egyformán kezeli, illetve esélyt ad a házasságrendező mediáció lehetőségének, kérdéseinek tisztázására.

 

VAGYONMEGOSZTÁS ÉS OKOS VÁLÁS A VÁLÁSI ÚTMUTATÓ SZERINT LEHETSÉGES!

 

Válóperes útmutató a válási szakértők tájékoztatásaiban nem fordul kifejezetten egyik fél javára sem, a jó közös megoldások lépéseit veszi számba a személyes ügyfélfogadás konzultációi során.

 

Vagyonmegosztás útmutatása különös figyelmet kell, hogy fordítson a vagyonmegosztási vagyonmérleg részleteire. Itt több millió forint sorsa dőlhet el kedvezően a megfontolt vagyonmegosztás útmutatása érvényesülésekor.

 

Számos részfeladat válik szükségessé a házassági vagyonközösség adósságainak (negatív vagyonok) és tényleges vagyonrészeinek pontos meghatározásakor. Elsősorban közgazdasági és műszaki szakértelem kívánatos a vagyonmegosztás ezen időszakában.

 

Összességében a válási útmutató a modern válást segítheti elő, a Felek veszteségeinek csökkentése céljával!    Forduljon hozzánk bátran saját vagyonmegosztás, válás jogvitájával, jogi eseteivel!

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s