A vagyon megosztása ma! Házastársi közös vagyon megosztása!

 

Házasság és házasságban megkötött megállapodás a külön vagyonról, közös vagyonról a későbbi válás nyugodt lefolytatásának záloga!

Ennek praktikus divatja és alátámasztható szakmai trendje a vagyonmegosztási szakértők előtti mediációs megállapodás, amely a részletekre kihatóan a Felek szándékait rögzíti. Vagyonmegosztási lehetőség és vagyonmegosztási illeték itt a házasság és a házasok érdekei felé hat.

 

NEMZETKÖZI VÁLÁS ÉS VAGYONMEGOSZTÁS ÜGYEIBEN JELENTKEZZEN IDŐBEN!

 

Ilyen megállapodás a Felek közös akaratával jön létre, javasoltan a piaci alapon működő mediátor szakértői irodákban.

Vagyon napjainkban dinamikusan változik a házasságon belül, gyakran a vagyon csökkenése irányában.

 

VÁLÓPEREKBEN ÉS VÁLÁSBAN SZAKEMBEREKKEL KÖNNYEBB!

 

Fontos elem, hogy az új Ptk. a közös vagyonnal való rendelkezés eseteinél házastársi hozzájárulás körében érzékenyebb szabályozást tesz, mint a régi Ptk.

“(1) A házastársnak a vagyonközösség fennállása alatt a közös vagyonra kötött visszterhes szerződését – ha e törvény eltérően nem rendelkezik – a másik házastárs hozzájárulásával kötött szerződésnek kell tekinteni, kivéve, ha a szerződést kötő harmadik személy tudott vagy tudnia kellett arról, hogy a másik házastárs a szerződéshez nem járult hozzá.

2) Ha a házastárs a szerződést a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése, foglalkozásának gyakorlása vagy egyéni vállalkozói tevékenysége körében kötötte, a másik házastárs akkor hivatkozhat hozzájárulásának hiányára, ha a szerződést kötő harmadik személynél a szerződés ellen, annak megkötése előtt kifejezetten tiltakozott.” (Complex)

 

Mind a jogi szabályozás, mind a napi jogalkalmazási gyakorlat a házastársi közös vagyon minél előbbi megállapodáson alapuló rendezése irányába mutat.

Nemzetközi viszonylatban sokkal több vagyonra vonatkozó megállapodás jön létre házasság kezdeténél, vagy későbbi időszakban!

 

Magyarországon irodánk a válás, vagyonmegosztás szakértőivel, ismert válási specialistákkal biztosítja a vagyonra vonatkozó per nélküli egyezségek kidolgozását, a Felek szándékának maradéktalan feldolgozásával a válási mediátori keretek között.

_______________________________________________ §__________________________________________________

Vagyoni és válási kérdések rendezése szakértelemmel!

Szándékok és szakértői munka együtt érhet el jó eredményt!

Vagyonmegosztás és válás személyes ügyeivel kérjen időpontot a 06-305-992-842 (munkanapokon 11h-18h)

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s